Onze missie

Onze missie is het op duurzame wijze verbeteren van de levenskwaliteit van de kansarme mensen in de afgelegen dorpen in India. Quality For Life Foundation staat voor gelijke rechten en kansen voor iedereen. Wij gaan voor een wereld waarin iedereen leeft in overvloed, waarbij gezondheid, educatie en veiligheid voorop staan.

Integriteit

Wij zijn rechtvaardig, eerlijk, oprecht, toegewijd, moedig, gedisciplineerd en veerkrachtig. Wij leiden en onderwijzen door het goede voorbeeld te geven, door zelf het goede voorbeeld te zijn. Wij nemen verantwoordelijkheid en houden onszelf en elkaar verantwoordelijk. Wij behandelen anderen zoals wij zelf graag behandeld willen worden.

Moed

Wij nemen initiatief. Wij omarmen de strijd om mensenrechten te vervullen. Door het starten van deze organisatie zijn wij aan een reis begonnen die nieuw is voor ons, een nieuw werkveld in een nieuw gedeelte van de wereld. Wij laten morele kracht zien door het volgen van onze principes en datgene te doen wat juist is, ongeacht dat het soms moeilijk kan zijn. Wij treden buiten onze comfortzone. Wij gaan zelfverzekerd om met moeilijkheden.

Toewijding

Onze toewijding en vastberadenheid zorgen ervoor dat wij onze doelen bereiken. Onze liefde voor de mensen en voor dit werk en het feit dat het noodzakelijk is, geven ons doorzettingsvermogen. Wij zijn méér dan bereid om ons extra in te spannen.

Vertrouwen

Wij doen wat wij zeggen en wij zeggen wat wij doen. Wij behandelen anderen met respect. Omdat wij geloven dat vertrouwen de basis is van elke relatie, doen wij er alles aan om dat vertrouwen op te bouwen. Wij zijn transparant in onze communicatie en werkmethoden naar iedereen binnen de stichting, de lokale bevolking, de donateurs en eenieder die iets wilt weten. U kunt op ons rekenen.

Liefde

Het is uit pure liefde, recht vanuit het hart, voor onze medemens dat wij dit werk doen. Wij zien geen ras, kaste, sociale klasse, geloofsovertuiging, kleur, geslacht of leeftijd. Wij verwachten niks terug. Wij hebben het gevoel dat dit onze plicht is naar onze medemens en doen het werk puur uit liefde, puur voor de liefde.

Cultuur

Wij respecteren de lokale cultuur en religieuze overtuigingen en nemen deze in acht. Wij begeven ons onder de mensen en doen mee met hun gebruiken.